Zaklada je projektu izdavanja razglednica i čestitaka dala jednu važnu značajku - upoznavanje šire javnosti, stranih gostiju, poslovnih ljudi, turista i inozemnih suradnika s iznimno vrijednim djelima hrvatske kulture i suvremenog likovnog izraza. Na Zakladinim razglednicama i čestitkama reproducirana su djela hrvatske likovne baštine od VI stoljeća pa do najnovije hrvatske likovne umjetnosti. Zastupljeni su isključivo hrvatski likovni umjetnici od najpoznatijih imena, do manje znanih mladih autora. Do sada smo tiskali više od 600 motiva, od kojih su najbrojniji motivi prepoznatljivih turističkih mjesta u Hrvatskoj, motivi hrvatskog Jadrana, sakralni motivi, te motivi cvijeća.

U Galeriji Zaklade, na Trgu bana Josipa Jelačića 12 mogu se kupiti sve naše razglednice po cijeni od 2,00 kune i čestitke po cijeni od 3,00 kune.

Prikaz nekoliko motiva razglednica hrvatskih umjetnika

Prigodne čestitke uz dar

Naš proizvod - male čestitke, iznimno su prikladne za ispisivanje poruka uz svaki dar ili buket cvijeća. Tiskane su u 36 cvjetnih motiva, čiji su autori poznati hrvatski umjetnici. U svakom trenutku možete sve količine izabrati ili naručiti u Galeriji. One bi se trebale nalaziti u svim trgovinama s robom prikladnom za darovanje (Kraš, cvjećarnice, parfumerije, prodavaonice suvenira) u kojima ih kupci često i traže. Cijena s omotnicom je 4,50 kune. Preporučamo je.