Zahvaljujući većem broju sponzora, a posebno Croatia osiguranju d.d. u lipnju 1999. otvorena su vrata Galerije Zaklade na Trgu bana Jelačića 12. U tom izložbeno-prodajnom prostoru mogu se razgledati sve naše tiskovine: razglednice, čestitke, uramljene grafike, grafički listovi, umjetničke slike, knjige ''Hrvatsko ratno i vojno znakovlje'', replike znamenitih djela hrvatske kulturne baštine od umjetnog kamena kao i mnogi drugi suveniri vezani za umjetnički rad.

Nadamo se da će Galerija privući sve zainteresirane koji nas do sada nisu posjetili. Veliki dio našeg asortimana privlačan je zbog kvalitetnog i raznovrsnog izbora djela poznatih hrvatskih likovnih umjetnika, povoljnijih cijena i humanitarnog karaktera Galerije.

Osnovni cilj ovog projekta, kao uostalom i svih naših dosadašnjih, je ostvarenjem što bolje prodaje prikupiti sredstva potrebna za redovitu skrb o djeci kojoj pomoć, kako nam često pišu, mnogo znači. Stoga Vas pozivamo da nas posjetite i razgledate sve što nudimo, a na Vama je da izaberete i kupite, te istodobno ostvarite dvojako zadovoljstvo - dar za sebe, prijatelje ili poslovne partnere, a pomoć za one najmanje o kojima godinama skrbimo.

Adresa:

Trg. bana J. Jelačića 12, Zagreb

Telefon:

01/ 481 22 80

Telefax:

01/ 481 22 80

Radno vrijeme:

ponedjeljak, srijeda i petak

13 - 20 h

utorak i četvrtak

09 - 16 h

 

subota

09 - 14 h

E-mail:

humanitarna.zaklada.za.djecu.hrvatske@zg.t-com.hr