Projekti za pomoć djeci i studentima hrvatskih branitelja

Projekti za pomoć djeci i studentima hrvatskih branitelja

Kao i prijašnjih godina tako i početkom 2020. Zaklada se uključila u provedbe projekata za pomoć djeci i studentima hrvatskih branitelja. Projekte provodi Odjel za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i [...]

Kao i prijašnjih godina tako i početkom 2020. Zaklada se uključila u provedbe projekata za pomoć djeci i studentima hrvatskih branitelja.

Projekte provodi Odjel za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, čija je pročelnica gospođa Dubravka Kutleša Herljević.

Projekt „Pomozimo studentima i maturantima – djeci hrvatskih branitelja kupnjom prijenosnog računala (laptopa)od Iloka do Cetine”.

Prikupljena je donacija za 70 prijenosnih računala. Radi poštivanja uputa i preporuka za okupljanje koji je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, ove godine nije održana svečana podjela, već su zbog početka akademske i školske godine 2020/2021. prijenosna računala podijeljena predsjednicima podružnica kako bi ih oni dalje uručili studentima i maturantima iz njihove županije.

Podjela je održana od 14.-18. rujna 2020. godine

Projekt „Djeca hrvatskih branitelja ulici NE, sportskim klubovima DA – sportskim uspjesima vraćamo dug našim očevima koji su stvorili Lijepu našu“.

Organizirano je i opremljeno preko stotinu mladih sportaša iz 10 malonogometnih klubova u 8 županija. Bili su zahvalni i jako zadovoljni sportskom opremom.

Darove su preuzimali predsjednici podružnica UDVDR RH od 27. do 31. srpnja 2020. godine u prostorijama Udruge u Zagrebu, Galovićeva 12 koji su je dalje prosljedili sportašima.